Goed gemikt

Posted on

Het is prachtig weer buiten maar Fiona is ziek.

Daarnet kreeg ik een telefoontje van de creche dat ze 38.8 graden koorts heeft. Gelukkig werk ik vandaag thuis, dus kan ik ze straks gaan halen als dat nodig is.
Ik had al een voorgevoel deze morgen dat ze niet echt in form was. Ze was nogal zeurderig. Ik had haar neus gespoeld alhoewel die niet echt verstopt zat. Haar fles slokte ze naar binnen maar op het laatst liet ze alles uit haar mond lopen.

Toen zat ze in de zetel met mijn gsm te spelen. Ik draaide mij 5 seconden om op zoek naar haar luierzak en ze laat zich plompverloren uit de zetel vallen. Terwijl ze anders altijd achterwaarts eruit kruipt. Ze was geschrokken natuurlijk en heel hard aan het wenen. Toen ik haar vastpakte, gaf ze plots over. Mama en Fiona bedekt met zure melk.
Bah!

En nu heeft ze dus koorts. Dat wordt weer een doktersbezoekje dit weekend.