Plons

Posted on

Op onze eerste verdieping, waar zich de badkamer, bureau en toilet bevinden, is (nog) geen traphekje aangebracht.

Als je, zoals ik, zondagmorgen dringend het toilet wil opzoeken en den anderen is nog niet wakker, dan kan je niet anders dan Fiona mee te nemen op het toilet. Ze vindt dat meestal niet erg, dan prutst ze wat met het toiletpapier. Zondagmorgen had ze evenwel in onze bureau het bakje van onze homebanking gepikt om mee te spelen.
Ze vindt dat toetsenbordje wel leuk. Ik zag er geen probleem in – zo kon ze zich wat bezighouden op het toilet.

Wrong idea. Voor ik het wist, had ze het toiletdeksel omhoog gedaan en ons bakje naar beneden gemikt.
En dus moest manlief het gisteren op de bank gaan uitleggen: dat we een nieuw bakske nodig hadden want het ander was in het water gevallen. Gelukkig was de mevrouw zo vriendelijk om ons geen 25 euro aan te rekenen en heeft hij het gratis meegekregen.


4 thoughts on “Plons

  1. Deze week heeft Wolf hetzelfde geprobeerd met mijn borstel (net voor ik moest vertrekken naar ‘t werk) en zijn pantoffels… Ik hoop maar dat hij onze elektronische spullen niet begint mee te sleuren naar de badkamer.

Comments are closed.