Tijd voor cadeautjes

Posted on

– Deel 2 van de beloofde postjes –

Hier schreef ik het al – vorige week moest er getrakteerd worden in de creche voor Fiona’s verjaardag. Iedereen alvast bedankt voor de tips die ik toen kreeg.    Dit is het uiteindelijk geworden:

img_6077

Mijn doosjes, met rozijntjes in de plaats van smarties. En voor de begeleidsters Ferrero Rocheekes. Dat was het beste wat ik er nog van kon maken op zo’n korte termijn. Maar, Licht in de duisternis, jouw idee vond ik heel goed. Voor volgend jaar heb ik dus al inspiratie. Het is ook veel leuker om, als je dan toch iets moet kopen, iets te kopen waar ze allemaal mee kunnen spelen.

img_6080

Voor de rest heeft Fiona op haar verjaardag ook nog veel kaartjes ontvangen: van haar moeke en paps en van haar tantes en nonkels. Deze laatste hebben Fiona’s kas gespekt en zodoende kunnen we misschien toch nog mijn wens (ik zal maar beslissen in Fiona’s plaats) ten uitvoer brengen: ik zou heel graag een professionele fotoshoot hebben van ons meiske. Foto’s zat hier maar ik ben zeker geen professional.
Nu alleen nog weten waar. Ik heb veel zin om hier foto’s te laten maken. Ze heeft wel mooie resultaten (zie ook hier). Maar ik ben nog aan het twijfelen wanneer. Het klinkt misschien stom maar ik vind Fiona haar haar niet zo mooi op dit moment (ik heb het dan ook niet zelf afgesneden). Ik zou liever hebben dat het wat langer is… kzou ook liefst hebben dat ze niet vol blauwe plekken staat. Het wordt moeilijk.


One thought on “Tijd voor cadeautjes

  1. mooi en een erg leuk idee! Ik was ook erg blij dat ik dat al gedaan heb van Pepijn en er zal waarschijnlijk wel nog een volgen als hij wat ouder is (Jeroen zal het graag horen…)

Comments are closed.