1 september 2011

Posted on

De obligate 1e september-foto

Fiona mocht zelf haar outfit kiezen en het werd de roze rok. Als het van haar afhangt, zou ze die precies iedere dag dragen 😉 Helemaal gerust was ze er precies niet in – want we brachten haar vroeg (ik moest nadien nog naar Brussel) en er waren nog niet zoveel kindjes op de speelplaats. Maar na een dikke knuffel gaf ze flink aan handje aan juffrouw Hannelore, die toezicht aan het houden was (als je dan tegen 8u30 gaat, hangen er hele trossen kindjes aan het handje van de juffrouw 😉 )

Het verhaal van de eerste schooldag werd er een aan de telefoon want ik zag de kindjes niet meer voor bedtijd. Waar ik vorig jaar moest content zijn met een ‘ik heb gespeeld’; kwam er nu al: ‘ik heb gestempeld in de poppenhoek’ uit. We maken vorderingen! Ik hoop van straks nog eens de juf te pakken te krijgen aangezien ik voor de rest niets weet: drinken ze nog melk, mogen ze nog een koek meebrengen… (haar fruit had ze opgegeten en de juffrouw had niet gezegd dat ze de koek mocht opeten)

Voor de rest ben ik er wel gerust in: Fiona kan haar plan trekken. ‘s Middags had ze naar gewoonte goed gegeten. Patatjes, worteltjes en nog iets (vol-au-vent? als het hetzelfde menu is als bij neef Pepijn)

Linus kan niet wachten tot hij ook groot genoeg is om mee te kunnen naar school. Vanmorgen zette hij zich pardoes op de grond op de speelplaats en er was geen beweging meer in te krijgen. De rest van de rit naar de creche zei hij af en toe nog eens ‘ia’ (zijn roepnaampje voor Fiona).

Tot slot nog een foto van onze grote meid

en van de papa – die op 31 augustus 32 kaarsjes mocht uitblazen


One thought on “1 september 2011

Comments are closed.