Natte voeten

Posted on

Gelukkig hebben wij niet besloten om onze nieuwe woonst te kiezen in de charmante Denderstreek. Of rond Brussel. Of in al die andere plaatsen waar ze nu met natte voeten zitten.

Alleen onze voortuin is nu herschapen in een modderpoel met plassen waar er gemakkelijk een auto in zou passen. Dit weekend stond nochtans een opkuisactie op het programma voor ons visitekaartje, maar helaas: het weer besliste er anders over.

We hebben dan maar van de nood een deugd gemaakt en ons lang weekend grotendeels bij de grootouders gespendeerd. Dat was pas een relaxed weekend. Fiona kon vergeten dat ze een halve week niet naar school mocht (ze kon er niet mee lachen toen ik haar woensdag zei dat ze tot maandag moest wachten voor ze weer naar school mocht). En Linus kon verder oefenen in het recht staan, gaan zitten en – eum – omvallen.

Wie ook iets kent van vallen, dat is ons Fiona. Zaterdag kwamen we aan bij moetje en paps en ging ze meteen tegen de vlakte. Vanuit een stoel knal op de grond. Resultaat: een blauwe bult op het voorhoofd. Maar voor de rest: chapeau voor ons meiske dat steeds flinker wordt, alleen kan spelen en nog veeeeeeeeeeeeeel slaapt in het weekend. Ze kan al bijna alle kleuren opnoemen en ze maakt echt lange zinnen. Enfin, binnenkort moet ik dringend eens werk maken van mijn overzichtje voor Fiona – 2,5 jaar.

Oh ja, en in Ieper kwam de Sint donderdag – Sint Maarten that is (ja, onze kinderen zijn van die gelukzakken die twee keer de sint op bezoek krijgen)


One thought on “Natte voeten

  1. Ohhh, die gelukzakken! lol
    Leuk om te horen dat Fiona zo graag naar school gaat! Organisatorisch is het waarschijnlijk wel iets lastiger, want je moet de kids naar twee plaatsen brengen en van 2 plaatsen ophalen natuurlijk. Naar welke school gaat Fiona?

Comments are closed.