Dienstmededeling

Posted on

Vorig postje werd met een paswoord beveiligd. Het gaat over zaken waar niet iedereen – eum – zaken mee heeft. Maar iedereen die graag wil meelezen, die mag het mij gerust laten weten.

En nog iets, terwijl u toch aan het lezen bent. Manlief aka de website manager, liet mij zopas weten dat 2becomes3 binnenkort offline gaat. Al diegenen die mijn blog in hun blogroll staan hebben (waarvoor veel dank trouwens) worden verzocht om, als dat nog niet gebeurd is, de correcte verwijzing naar 2becomes4 op te nemen.


10 thoughts on “Dienstmededeling

  1. Lees jouw leuke blog al een hele tijd, maar reageerde nog nooit. Ben toch ook wel nieuwsgierig naar dit verhaal, dus als jij dat niet erg vindt, zou ik het graag lezen. Alvast dank.

  2. Mag ik ook meelezen alstublieft? Ben op je blogje verzeild geraakt via Pepijn en lees al een hele tijd mee. Heb ook al af en toe eens gereageerd…
    Alvast mercikes!

Comments are closed.