Hip hip hoera! Fiona is twee jaar!

Posted on

Fiona is er twee vandaag!
Dit werd gevierd met een “happy birthday” aan haar bedje en een kaartje van oma aan de ontbijttafel. Aangezien ze haar cadeautjes al op voorhand gekregen had, kreeg ze nu nog een paar kleintjes: Een bedje voor haar pop, glaasjes voor in haar keukentje en een poster van moeke.
De chocolademousse die ze bij uitzondering mocht proeven, viel helaas niet in de smaak. Volgens mij dacht ze dat het vingerverf was 😉

Van Linus kreeg ze ook een cadeautje, alleen kwam dat bij de verkeerde persoon terecht :s. U kunt al raden wat het was, als ik zeg dat nadien zowel Linus als mama een nieuw kostuum nodig hadden.
Oh ja, had ik al gezegd dat hij tegenwoordig zijn kaka opspaart om die allemaal in een keer te deponeren, zo eens in de twee dagen? Helaas had ik dat deze morgen ook nog aan mijn been. Zoonlief dan maar snel snel gewassen.

Gelukkig kon Fiona zich wat bezighouden in haar keukentje, tot het haar beurt was om kleren aan te doen. Ze ziet er alleszins schattig uit in haar rokje en T-shirt van oma gekregen en de trui van tante Sara! (tegen dat we vertrokken was de kousenbroek al niet meer zo wit meer, en zat er banaan op de rok, maar bon…)

En toen konden we eindelijk vertrekken naar de creche, ware het niet dat we een klein beetje opgesloten waren. Manlief had namelijk per ongeluk ook mijn sleutels meegenomen naar het werk. Gelukkig werkt hij niet zo ver en kon hij ze nog langsbrengen.

Zo kwamen we vrij laat aan in de creche en was het daar al vollenbak ambiance. Fiona vond dat precies niet zo leuk en begon dan maar te brullen en tranen met tuiten te wenen.

Al bij al een weinig geslaagde start van haar verjaardag. Straks hopelijk beter!

Tot slot ter vergelijking: Fiona twee jaar geleden – Fiona zondag laatst.


4 thoughts on “Hip hip hoera! Fiona is twee jaar!

  1. Oeps, iets te snel op de enter-toets gedrukt…
    Nog een héél gelukkige verjaardag aan Fiona! Het gaat inderdaad razendsnel! ‘t Ziet er een echt spook uit hé 😉

Comments are closed.