Muffin

Posted on

Zojuist onze kat Muffin moeten laten inslapen 🙁

Dit weekend merkte ik plots hoe slecht ze eruit zag en het werd altijd maar erger. De dierenarts kon alleen maar constateren dat ze stervende was. Waarschijnlijk falende nieren, iets wat vaker voorkomt bij oude katten.

Hoe oud ze nu eigenlijk was wisten we niet. Ze kwam uit het asiel en was ziek toen we haar meenamen. Het was een vreemd beest en echt gezond is ze nooit geweest. Haar straatkatallures vielen niet altijd in de smaak.

Tijdens de laatste maanden had ik minder tijd voor haar. Ze kwam ook niet meer vaak binnen.

Nu is het helaas te laat. Ik hoop toch dat ze het hier goed gehad heeft.


4 thoughts on “Muffin

  1. Ik voel me ook vaak schuldig over onze katten sinds Pepijn er is. 🙁 Vroeger zaten ze altijd binnen en sliepen ze zelfs af en toe bij ons :oops:. Nu zitten ze opgesloten in de garage en mogen ze ‘s avonds ff buiten. Maar ja, net zoals Muffin zijn ze een beetje ongehoorzaam – doordat ze in Gent heel de tijd in onze keuken zaten bij gebrek aan garage permitteren ze zich alles. En ik vind dat vies als je een klein kindje hebt.
    Ik troost me met de gedachte dat het zal beteren voor hen eens Pepijn ouder is. Maar het is toch best zielig. 🙁

    Muffin heeft het bij jullie toch veel beter gehad dan dat ze ooit in het asiel of ergens anders gezeten ging hebben. En als je het wat vroeger had gezien, ging er bij nierfalen toch weinig hulp meer mogelijk geweest zijn. Het is misschien weinig troost, maar toch.

Comments are closed.