Nostalgie

Posted on

Om ons huis er straks wat presentabel te laten uitzien als we het gaan verkopen en ook omdat ik na een kwartier werken al moet stoppen wegens vermoeidheid/buikpijn/rugpijn, ben ik aan het grasduinen in ons (digitaal) foto-archief, met de bedoeling om een aantal fotocanvassen te maken voor aan onze kale muren.

En daar word ik zo nostalgisch van.
Zo van: zie, dat is al zo lang geleden. Goh, wat hadden we toen een zee van tijd. Of, wat ben ik veranderd in al die jaren. Soms stuit je daarbij ook op foto’s waarbij je eerst een kwartier moet nadenken voor je weet wat je daar precies aan het doen was.

DSC01078

Toch wel even moeten nadenken hoor… een muur in het blauw aan het verven?
Maar toen wist ik het weer: ik moest de muur van onze toekomstige douche behandelen met een product tegen het vocht.


One thought on “Nostalgie

Comments are closed.