Sociaal dier

Posted on

Na twee dagen ziekte heb ik Fiona gisteren terug naar de crèche gebracht.

Tot ieders vreugde blijkbaar. Die van haar en die van de andere kindjes en begeleidsters.
Bij aankomst kreeg ze zelfs een lief kusje van haar vriendinnetje Julia! Dat is zo schattig!

Vorige week donderdag had ze blijkbaar ook met een nieuwe jongen zitten spelen… die nu (heel toevallig) ook ziek was deze week… Manlief had het gisterenavond al over COA’s (crèche overdraagbare aandoeningen), of de “te veel-met-de-jongens-gespeeld-ziekte” 🙂

Fiona is echt een sociaal dier: ze vindt het heerlijk zolang er andere kindjes in de buurt zijn. Wij moeten er dus een gewoonte van maken om meer op bezoek te gaan bij onze vrienden/kennissen met kindjes.

Vorige week donderdag kregen we bij J. en M. een nieuw kantje van onze dochter te zien: de kapriolen van hun zoon Elias waren bij Fiona aanleiding tot een minutenlange giechel- en schaterbui, die we helaas niet hebben kunnen filmen.
(note to myself: volgende keer zeker camera meenemen)

Man man, zodra Fiona kan lopen, zullen onze bezoekjes bij J. en M. ontaarden in een peuterparty, daar ben ik zeker van!