Droog

Vanmorgen bij het aankleden…

Slaapzak uit. Pyjama uit.
Pamper af.
Pamper droog…

Hu? Pamper droog?
Heel de nacht (van 21u30 tot 7u15) en geen natte pamper????

Waarop dochterlief prompt bewees dat ze het wel degelijk nog kon…
en heel het kussen (en haar body) onderplaste.


One thought on “Droog

  1. Same here. 8u of 9u slapen, en geen of nauwelijks een plasje. Pyjama uit, pamper uit. En dan… Dan hoopte je even dat je een meisje en geen jongen had (die plassen namelijk niet zozeer zichzelf, maar dikwijls ook nog mama’s of papa’s verse T-shirt/broek onder). Recht in zijn eigen mond plassen is hem ook al gelukt 🙂 ‘s Ochtens of na het badje verluieren doe ik dus bij voorkeur (bijna) naakt of ,pg met mijn oude kleren aan. U weze gewaarschuwd als er ooit een zoontje zou komen…

Comments are closed.