Fiona 17 maand

Ik vind dat wel straf… een halve week niks posten en toch nog zoveel lezers hebben. Leuk dat er zoveel mensen meelezen! Ik was er wel hoor, de vorige dagen, maar het weekend was zo druk en de dagen daarna zo mottig… Maandag startte namelijk mijn vervangster op het werk en ik moet die helemaal inwerken. Met als gevolg dat ik geen seconde tijd heb voor mezelf en zelfs niet kan komen piepen op mijn eigen site.
En ‘s avonds? ‘s Avonds kan ik alleen maar uitgeteld in de zetel liggen – met een buik die af en toe aanmaant om het wat rustiger aan te doen.

Maar enfin: wat is er allemaal gebeurd de afgelopen dagen. Behalve een paar onaangename dingen, hebben we vooral feest gevierd. Zaterdag (en zondag) een familiefeest en dan gisteren Fiona haar 17 maanden!

Dit weekend trokken we naar de Ardennen om er te gaan feesten met de familie van manlief. Het kasteel werd overspoeld door nonkels en tantes, neven en nichten en vooral de (klein)kinderen ervan. Fiona was een van de jongsten (de junior was pas tien weken oud) maar ze heeft zich fantastisch geamuseerd.


‘s avonds op de dansvloer met al de kindjes


en swingen maar!


en dan ‘s morgens alcoholcontroles uitvoeren als motard

Ik heb mij ook geamuseerd, al ben je een vreemde eend in de bijt op zo’n feestjes als je geen alcohol drinkt. En manlief had ‘s morgens “zeer aan zijn haar”, dus hij zal zich ook wel geamuseerd hebben.

Aan de foto’s van dit weekend te zien, is Fiona geen baby’tje meer. Ze begint door te hebben hoe een loopfietsje werkt en heeft veel meer aandacht voor haar omgeving dan vroeger. Ze is eigenlijk heel flink (ondanks het groeispurtje dat er rond 17 maand aankomt). Ze slaapt goed, eet goed (gelijk nen dijkendelver, zoals ze zeggen) en ze luistert goed.

Gisteren was ze al 17 maand oud (en haar neefje Pepijn 7 maand). De tijd vliegt!


4 thoughts on “Fiona 17 maand

  1. Haha, haarpijn … jullie gebruiken die uitdrukking ook 😉
    Ik wou ‘t juist zeggen, Fiona wordt groot … klaar om grote zus te worden

  2. Heel leuke foto’s. Gelukkig van de blog want het is weer reeds lang geleden dat we haar gezien hebben

Comments are closed.