Raad eens?

Posted on

Wie er gisterennacht in mijn bed kwam gekropen?

Fiona was het niet. Ten eerste: die slaapt altijd als een blok en ten tweede: dan zou ze nog twee deuren hebben moeten opendoen om er te raken.
Nee nee het was mijn allerliefste die thuiskwam van zijn mountainbike-tripje in Spanje.

Ik had hem nog zo gezegd dat hij het voor mijn part rustig aan mocht doen en pas vandaag naar Gent moest komen maar nee, hij moest en zou zijn vrouw en dochter terugzien. Precies toch wel een beetje heimwee gehad… 🙂
Als straf heb ik hem heel de nacht wakker gehouden met mijn gehoest. Want, die verkoudheid, dat is niet normaal. Gisterenavond moest ik zo erg hoesten dat ik kramp kreeg in mijn middenrif en de helft van mijn avondeten moest inleveren. Ik, die nooit heb moeten overgeven vanwege mijn zwangerschap, moet het nu doen vanwege een stomme verkoudheid.

Enfin, ik was liever thuisgebleven vandaag. Vanmorgen hebben we elkaar nog vlug op de hoogte kunnen brengen van de laatste nieuwtjes en dan moest ik helaas Brussel-waarts. Te veel werk om eventjes een dagje vrij/ziek te nemen. Maar vanavond maken we dat allemaal weer goed.
Fiona is in ieder geval in form. Volgens mij wist ze gisterenavond al dat papa vandaag ging thuis zijn. Ze was zo enthousiast dat ze met haar bad de halve living onder water zette. En deze morgen sprong ze de zetel rond toen ze haar papa zag.

Ik wou dat ons nummerke 2 ook zo enthousiast was. Af en toe voel ik een stampje maar niet genoeg naar mijn goesting. Het is natuurlijk nog helemaal in het begin maar met de verkoudheid (Dafalgan, neusdruppels) ben ik er toch niet geheel gerust op. En dat gehoest dan! Gelukkig dat ik niet hoogzwanger ben, anders zou ik zeker bang zijn dat de baby eruit zou vallen.


One thought on “Raad eens?

Comments are closed.